Actuació d’Alex Carbonell Trio +1 al Pau Jazz Club

El divendres 3 de novembre comptarem amb l’actuació del grup Alex Carbonell Trio +1 a les 22:00 h a la sala del teatre del Pau Jazz Club. Alex Carbonell Trio +1 en format cuartet amb Carles Pineda al saxo.

Després de molts anys d’experiències musicals i personals, neix aquesta formació de trio, liderada per l’Alexandre Carbonell al piano, que juntament amb dos excel·lents músics com són en Joan Martí al contrabaix, en Cèsar Martínez a la bateria i Carles Pineda al saxo han creat un llenguatge propi i únic.

La maduresa i benentesa dels components, junt amb la particular visió musical a través d’arranjaments propis, fan que els temes intentin submergir al públic en una comunió d’emocions, colors i noves sonoritats.

Jazz, bossa nova, fusió amb arranjaments propis és el llenguatge que utililitzen per comunicar-se amb el públic. Això és el que proposa aquest trio +1 amb moltes coses a dir.

Més informació:
https://www.instagram.com/alexandrecarbonell1/
https://alexandrecarbonell.bandcamp.com/
https://www.reverbnation.com/alexcarbonell

🍔 Recordeu que el bar del Centre Cívic realitza sopars per encàrrec amb reserva prèvia al telèfon 640 217 295 (Alejandro)