Revista El Roenc

El Roenc va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom la informació municipal, des de les actuacions impulsades per l’Ajuntament fins a les sorgides per les entitats del municipi.

L’aleshores alcalde, Josep Blanch, explicava que el nom de la publicació “El Roenc” era fruit del vent característic de Pau “perquè, senzillament, si les paraules, diuen, se les endú el vent, a Pau en bufa un, batejat amb un mot que difícilment trobareu enlloc més, El Roenc, un vent molt calent a l’estiu i fred a l’hivern que els nostres avantpassats aprofitaven per batre o garbellar. I perquè cap ràfega se’ns emporti el seu nom ni cap paraula, El Roenc ens sedueix amb el seu retorn i ens les porta ben escrites”.

L’any 2021, després d’uns mesos complicats amb la pandèmia de la Covid-19, recuperem la publicació amb un altre format i tipografia, deixant enrere el concepte de butlletí per transformar-lo en una revista més participativa, testimoni en paper dels esdeveniments més significatius del municipi, i mantenint l’essència informativa del tradicional butlletí El Roenc.

PARTICIPA! Si tens fotos antigues, vols que recordem algun moment viscut o alguna història destacada, fes-nos-ho saber enviant un correu electrònic a comunicacio@pau.cat o bé trucant al 972 53 00 58. La teva aportació pot formar part del pròxim número de la revista, perquè entre tots fem El Roenc!

EDICIONS: