Any 2018

 • SUBVENCI脫 FONS DE COOPERACI脫 ECON脪MICA I CULTURAL DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA
  • L’Ajuntament de Pau presta, entre d’altres, els serveis de car脿cter obligatori de neteja vi脿ria i d’enllumenat p煤blic. Per al finan莽ament d’aquestes actuacions de compet猫ncia municipal es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2018, d’import 34.067,00 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la renovaci贸 d’equipament i programari inform脿tic de les oficines municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2018, d’import 768,07 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la sega de vegetaci贸 herb脿cia dels marges de camins municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultura 2018, d’import 1.100 鈧.
 • REPARACIO DELS TANCAMENTS DE LES PISTES DE TENNIS I LA PISTA POLIESPORTIVA DE LA ZONA D鈥橢QUIPAMENTS ESPORTIUS

  L鈥橝juntament de Pau ha dut a terme les actuacions necess脿ries per a la reparaci贸 dels tancaments de les pistes de tenis i la pista poliesportiva de la zona d鈥檈quipaments esportius ubicada a la Urbanitzaci贸 Els Olivars de Pau.

  Els treballs han estat fets per part de l鈥檈mpresa adjudicat脿ria, Tancaments Perimetrals 鈥 G贸mez Diaz Hugo, els quals han tingut un cost total de聽 9.948,00 鈧.

  Aquesta actuaci贸 ha estat finan莽ada per la Diputaci贸 de Girona, dins el marc de la convocat貌ria de subvencions del Programa de suport als municipis per a la promoci贸 i el foment de l鈥檃ctivitat f铆sica i l鈥檈sport, i per fons propis.

  foto (1)聽聽聽聽 foto (2)

 • REPARACI脫 DEL CAM脥 VELL DE PAU A PALAU I VILAJU脧GA, FASE 1 - TRAM SUD

  L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs de “Reparaci贸 del cam铆 vell de Pau a Palau i Vilaju茂ga, fase 1 – Tram sud”, els quals han tingut un cost total de 49.282,19 鈧.

  Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona d’import 47.451,00 鈧.