Any 2020

 • SUBVENCI脫 FONS DE COOPERACI脫 ECON脪MICA I CULTURAL, ANY 2020
  • L鈥橝juntament de Pau presta, entre d鈥檃ltres, els serveis de car脿cter obligatori de neteja vi脿ria i enllumenat p煤blic. Per al finan莽ament d鈥檃questes actuacions de compet猫ncia municipal es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultura 2020, d鈥檌mport 36.878,10鈥偓.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la renovaci贸 d’equipament i programari inform脿tic de les oficines municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2020, d’import 755,20 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la sega de vegetaci贸 herb脿cia a banda i banda dels marges de camins de titularitat municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2020, d’import 1.100,00 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2020, per al finan莽ament de despeses culturals, d’import 6.507,90 鈧.
 • SUBVENCI脫 EN MAT脠RIA DE CONDICIONS I ESTILS DE VIDA PER AJUNTAMENTS (PM07), ANY 2020

  Anualment l’Ajuntament de Pau dur a terme tallers de gimn脿stica per a la gent gran, amb la finalitat de fomentar un envelliment actiu de la poblaci贸. Per a la realitzaci贸 d’aquesta activitat es compta amb la col路laboraci贸 de Dipsalut – Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona.

 • SUBVENCI脫 PER FINAN脟AR DESPESES DERIVADES DEL FUNCIONAMENT ORDINARI DEL CONSULTORI LOCAL, ANY 2020

  Dipsalut – Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l’Ajuntament de Pau una subvenci贸 d’import global 1.794,11鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de despeses derivades del funcionament ordinari del Consultori M猫dic Local.

 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DEL SERVEI DE SOCORRISME A LES PISCINES D'脷S P脷BLIC DE TITULARITAT I/O GESTI脫 MUNICIPAL (Pt15), ANY 2020

  Dipsalut – Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l’Ajuntament de Pau una subvenci贸 d’import global 3.314,47鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de despeses derivades del servei de socorrisme contractat per la piscina municipal de Pau durant el per铆ode d’obertura de la temporada d’estiu 2020.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS EN MAT脠RIA FORESTAL I DE PREVENCI脫 D'INCENDIS FORESTALS
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs de manteniment de la franja de protecci贸 enfront dels incendis forestals a la urbanitzaci贸 “Els Olivars” de Pau. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions en mat猫ria forestal i de prevenci贸 d’incendis forestals, d’import 4.781,25 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE CONSERVACI脫 DEL PATRIMONI NATURAL EN ESPAIS D'INTER脠S NATURAL
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs d’eliminaci贸 de cact脿cies invasores al municipi de Pau, en l’脿mbit lim铆trof al Parc Natural del Cap de Creus. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions de conservaci贸 del patrimoni natural en espais d’inter猫s natural, d’import 10.000 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DE L'ACCI脫 DE PROMOCI脫 I FOMENT DE L'ACTIVITAT F脥SICA I L'ESPORT A LES COMARQUES GIRONINES
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs de manteniment i reparaci贸 de maquin脿ria de les instal路lacions de la piscina municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Programa A3 “Suport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius municipals”, d’import 9.387,76 鈧.

   

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS EN NOVES TECNOLOGIES ARRAN DE LA SITUACI脫 DE LA COVID-19, ANY 2020

  A conseq眉猫ncia de la situaci贸 sobrevinguda per la pand猫mia de la Covid-19, aquest Ajuntament s’ha vist amb la necessitat d’adquirir equipament i nova maquin脿ria per adaptar-se a la nova metodologia de treball. Per a la seva adquisici贸 es disposa d’una subvenci贸 d’import 1.250.00鈥偓聽 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per finan莽ar actuacions en noves tecnologies arran de la situaci贸 de la Covid-19.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS MUNICIPALS MOTIVADES PEL TEMPORAL "GL脪RIA"
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme actuacions de reparaci贸 dels danys i desperfectes soferts en diferents infraestructures i camins municipals a conseq眉猫ncia del temporal “Gl貌ria”.聽 Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions municipals motivades pel temporal “Gl貌ria”, d’import 22.330,05 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PACTE D'ESTAT CONTRA LA VIOL脠NCIA DE G脠NERE

  Enguany s’han dut a terme els treballs de redacci贸 del “II Pla intern d’igualtat de g猫nere de l’Ajuntament de Pau”. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 d’import 785,66鈥偓 concedida per part de la Secretaria d’Estat d’Igualtat del Ministeri d’Igualtat.