Any 2021

 • SUBVENCI脫 GABINET DE PRESID脠NCIA DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER RECONSTRUCCI脫 DEL CAM脥 DE FONTANELLES
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs de “Reconstrucci贸 del cam铆 de Fontanelles”.聽 Pel seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida pel Gabinet de Presid猫ncia de la Diputaci贸 de Girona, d’import 18.000 鈧.
 • SUBVENCI脫 FONS DE COOPERACI脫 ECON脪MICA I CULTURAL, ANY 2021
  • L鈥橝juntament de Pau presta, entre d鈥檃ltres, els serveis de car脿cter obligatori de neteja vi脿ria i enllumenat p煤blic. Per al finan莽ament d鈥檃questes actuacions de compet猫ncia municipal es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2021, d鈥檌mport 36.878,10鈥偓.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la renovaci贸 d’equipament i programari inform脿tic de les oficines municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2021, d’import 776,24 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la sega de vegetaci贸 herb脿cia a banda i banda dels marges de camins de titularitat municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2021 d’import 1.100,00 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2021, per al finan莽ament de despeses culturals, d’import 6.507,90 鈧.
 • SUBVENCI脫 DIPSALUT PER A DESPESES D'INVERSI脫 EN ELS CONSULTORIS LOCALS (SACI), ANY 2021
  • L’Ajuntament de Pau ha adquirit un electrocardiograma per al consultori local. Pel seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d’import 1.241,46 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS EN MAT脠RIA FORESTAL I DE PREVENCI脫 D'INCENDIS FORESTALS, ANY 2021
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs de manteniment de la franja perimetral de protecci贸 contra incendis forestals de la urbanitzaci贸 “Els Olivars”. Per al finan莽ament d’aquesta actuaci贸 es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona d’import 3.867,75 鈧.
 • SUBVENCI脫 EN MAT脠RIA DE CONDICIONS I ESTILS DE VIDA, ANY 2021

  Enguany s’han dut a terme xerrades informatives sobre la COVID-19 a l’Escola de Pau i tamb茅 s’ha creat i dinamitzat un Espai Jove per als joves i adolescents del municipi. Per al finan莽ament d’aquestes activitats es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d’import 1.260,00 鈧.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE LLUITA I CONTROL DE PLAGUES URBANES, ANY 2021
  • L’Ajuntament de Pau est脿 duent a terme actuacions per a la lluita i control de plagues urbanes, concretament: insectes, mosquit tigre i rosegadors. Per al finan莽ament d’aquestes actuacions es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d’import 2.512,39 鈧.
 • SUBVENCIONS CAMPANYA "DEL PLA A L'ACCI脫", ANUALITATS 2020-2021

  L’Ajuntament de Pau ha signat un conveni de col路laboraci贸 amb l’Ag猫ncia Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empord脿 (ACEC) per a la realitzaci贸 del servei de comptabilitat energ猫tica municipal. Aquest servei inclou la gesti贸 i control de 16 p貌lisses d’energia el猫ctrica del municipi. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona, dins la campanya “Del Pla a l’Acci贸”, L铆nia 1, d’import total 504,00.- 鈧.

  L’Ajuntament de Pau ha dut a terme l’actuaci贸 “Instal路laci贸 fotovoltaica d’autoconsum a l’escola de Pau”. La instal路laci贸 s’ha dut a terme part de l’empresa Electrofluxe, SL amb un cost total de 16.062,65.-鈧. Per al finan莽ament d’aquesta actuaci贸 es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona, dins la campanya “Del Pla a l’Acci贸”, L铆nia 5, d’import total 10.109,40.- 鈧.

 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DE L'ACCI脫 DE PROMOCI脫 I FOMENT DE L'ACTIVITAT F脥SICA I L'ESPORT A LES COMARQUES GIRONINES, ANY 2021
  • Durant la temporada d’estiu d’enguany l’Ajuntament de Pau ha dut a terme treballs per a la gesti贸 i manteniment de les instal路lacions de la piscina municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Programa A1 “Suport a les despeses derivades de la gesti贸 d’equipaments esportius”, d’import 1.977,56 鈧.
  • Enguany s’ha instal路lat un m貌dul d’automatitzaci贸 i control d’accessos i llums a la zona poliesportiva municipal situada a la urbanitzaci贸 Els Olivars. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Programa A2, d’import 2.758,62 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PACTE D'ESTAT CONTRA LA VIOL脠NCIA DE G脠NERE

  Enguany s’han dut a terme a l’escola del municipi, tallers per treballar problem脿tiques com la conviv猫ncia escolar i la viol猫ncia. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 d鈥檌mport 1.100,80鈥偓 concedida per part de la Secretaria d鈥橢stat d鈥橧gualtat del Ministeri d鈥橧gualtat.

 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DEL SERVEI DE SOCORRISME A LES PISCINES D'脷S P脷BLIC DE TITULARITAT I/O GESTI脫 MUNICIPAL (Pt15), ANY 2021

  Dipsalut 鈥 Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l’Ajuntament de Pau una subvenci贸 d’import global 3.098,21鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de despeses derivades del servei de socorrisme contractat per la piscina municipal de Pau durant el per铆ode d鈥檕bertura de la temporada d鈥檈stiu 2021.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE CONSERVACI脫 DEL PATRIMONI NATURAL EN ESPAIS D'INTER脠S NATURAL, ANY 2021
  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs d’eliminaci贸 de cact脿cies invasores al municipi de Pau, en l’脿mbit lim铆trof al Parc Natural del Cap de Creus. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions de conservaci贸 del patrimoni natural en espais d’inter猫s natural, d’import 9.147,60 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER POL脥TIQUES DE FOMENT DE LA PARTICIPACI脫 CIUTADANA, ANY 2021
  • L’Ajuntament de Pau est脿 duent a terme un proc茅s de participaci贸 ciutadana per a la redacci贸 del nou Pla d’Ordenaci贸 Urban铆stica Municipal amb la finalitat de comptar amb un major nivell de consens social sobre el futur urban铆stic del municipi. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona, d’import 5.000,00 鈧.
 • SUBVENCI脫 GABINET DE PRESID脠NCIA DE LA DIPUTACI脫 DE GIRONA PER A L'ADEQUACI脫 I MILLORA DE LA PLA脟A DE LA VINYA I LA REPARACI脫 DEL PAVIMENT DE LA PLA脟A NOVA
  • L’Ajuntament de Pau disposa d’una subvenci贸 concedida per part del Gabinet de la Presid猫ncia de la Diputaci贸 de Girona, d’import total 33.000,00 鈧, per a dur a terme els treballs de: “Adequaci贸 i millora de la Pla莽a de la Vinya i Reparaci贸 del paviment de la Pla莽a Nova”.
 • SUBVENCI脫 PER FINAN脟AR LES DESPESES DERIVADES DEL FUNCIONAMENT ORDINARI DEL CONSULTORI LOCAL (SAC), ANYS 2021-2022

  Dipsalut 鈥 Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l’Ajuntament de Pau una subvenci贸 d’import total 3.742,64鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de les despeses derivades del funcionament ordinari del Consultori M猫dic Local, durant el per铆ode compr猫s entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021. Les despeses subvencionables s贸n tals com: subministrament el猫ctric, climatitzaci贸, quota alarma, revisi贸 extintors i servei de neteja.