Any 2022

 • SUBVENCI脫 FONS DE COOPERACI脫 ECON脪MICA I CULTURAL, ANY 2022
  • L鈥橝juntament de Pau presta, entre d鈥檃ltres, els serveis de car脿cter obligatori de neteja vi脿ria i enllumenat p煤blic. Per al finan莽ament d鈥檃questes actuacions de compet猫ncia municipal es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2022, d鈥檌mport 36.878,10鈥偓.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la renovaci贸 d’equipament i programari inform脿tic de les oficines municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2022, d’import 776,24 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha procedit a la sega de vegetaci贸 herb脿cia a banda i banda dels marges de camins de titularitat municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2022 d’import 1.100,00 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2022, per al finan莽ament de despeses culturals, d’import 6.507,90 鈧.
  • L’Ajuntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2022, per al finan莽ament de despeses derivades del lloc de secretaria-intervenci贸, d’import 10.000,00 鈧
 • SUBVENCI脫 EN MAT脠RIA DE CONDICIONS I ESTILS DE VIDA, ANY 2022

  En el marc del projecte “Foment de la salut i estils de vida saludables”, s’han dut a terme les activitats seg眉ents: xerrades informatives sobre les al路l猫rgies, dirigides als nens i nenes de l’escola del municipi i tamb茅 a la poblaci贸 en general. Tamb茅 s’ha donat continu茂tat als tallers de gimn脿stica per a les persones majors de 60 anys i s’ha dinamitzat, novament, l’Espai Jove per als joves i adolescents. Per al finan莽ament d’aquestes activitats es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d’import 4.227,88 鈧.

 • FONS ECON脪MIC DE CAR脌CTER EXTRAORDINARI, ANY 2022

  L’Ajuntament de Pau disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona dins la convocat貌ria de subvencions del Fons Econ貌mic de Car脿cter Extraordinari, d’import total 22.170,15 鈧, per a fer front a despeses corrents i inversions o transfer猫ncies de capital.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS EN MAT脠RIA FORESTAL I DE PREVENCI脫 D'INCENDIS FORESTALS, ANY 2022

  鈥 L’Ajuntament de Pau ha dut a terme els treballs d’obertura i manteniment de la franja de protecci贸 contra incendis forestals al nucli de Pau i a la urbanitzaci贸 Els Olivars de Pau. Per al finan莽ament d’aquesta actuaci贸 es disposa d’una subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona d’import 4.947,75 鈧.

 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DEL SERVEI DE SOCORRISME A LES PISCINES D'脷S P脷BLIC DE TITULARITAT I/O GESTI脫 MUNICIPAL (Pt15), ANY 2022

  Dipsalut 鈥 Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l’Ajuntament de Pau una subvenci贸 d’import global 3.070,99鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de despeses derivades del servei de socorrisme contractat per la piscina municipal de Pau durant el per铆ode d鈥檕bertura de la temporada d鈥檈stiu 2022.

 • SUBVENCI脫 PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PACTE D'ESTAT CONTRA LA VIOL脠NCIA DE G脠NERE

  Enguany s’han dut a terme a l’escola del municipi, tallers per treballar problem脿tiques com la conviv猫ncia escolar i la viol猫ncia. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 d鈥檌mport 1.100,26鈥偓 concedida per part de la Secretaria d鈥橢stat d鈥橧gualtat del Ministeri d鈥橧gualtat.

 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DE L'ACCI脫 DE PROMOCI脫 I FOMENT DE L'ACTIVITAT F脥SICA I L'ESPORT A LES COMARQUES GIRONINES, ANY 2022

  Durant la temporada d’estiu d’enguany l’Ajuntament de Pau ha dut a terme treballs per a la gesti贸 i manteniment de les instal路lacions de la piscina municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Subprograma A1 “Suport als programes municipals de promoci贸 de l’activitat fisicoesportiva i l’esport”, d’import 1.926,00 鈧.

  Enguany s’han dut a terme els treballs de “Millora del paviment de la pista poliesportiva”, situada a la zona esportiva municipal de la urbanitzaci贸 Els Olivars. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Subprograma A3 “Suport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius municipals”, d’import 9.791,67 鈧.

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE CONSERVACI脫 DEL PATRIMONI NATURAL EN ESPAIS D'INTER脠S NATURAL, ANY 2022

  L鈥橝juntament de Pau ha dut a terme els treballs d鈥檈liminaci贸 de cact脿cies invasores al municipi de Pau, en l鈥檃mbit lim铆trof al Parc Natural del Cap de Creus. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions de conservaci贸 del patrimoni natural en espais d鈥檌nter猫s natural, d’import 6.559,34 鈧.

 • SUBVENCI脫 PER A VARIANT L脥NIA DE BAIXA TENSI脫 A脠RIA SUBTERR脌NIA A LA CARRETERA DE PAU A CASTELL脫 D'EMP脷RIES, ANY 2022

  L’Ajuntament de Pau disposa d’una subvenci贸 exclosa de concurr猫ncia p煤blica, d’import total 40.000鈥偓, concedida per part del Gabinet de Presid猫ncia de la Diputaci贸 de Girona, per al finan莽ament de la variant de la l铆nia de baixa tensi贸 a猫ria-subterr脿nia a la carretera de Pau a Castell贸 d’Emp煤ries.