Any 2023

 • SUBVENCI脫 DIPSALUT PER A DESPESES D'INVERSI脫 EN ELS CONSULTORIS LOCALS (SACI), ANY 2023
  • L’Ajuntament de Pau ha adquirit cadires i una llitera el猫ctrica per el consultori m猫dic local. Per al seu finan莽ament es disposa d’una subvenci贸 concedida per Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d’import 907,28 鈧.

   

 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE LLUITA I CONTROL DE PLAGUES URBANES, ANY 2022-2023
  • L鈥橝juntament de Pau est脿 duent a terme actuacions per a la lluita i control de plagues urbanes, concretament: insectes, mosquit tigre i rosegadors. Per al finan莽ament d鈥檃questes actuacions es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per part de Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d鈥檌mport 5.042,37 鈧.
 • SUBVENCI脫 EN MAT脠RIA DE CONDICIONS I ESTILS DE VIDA, ANY 2023
  • En el marc del projecte 鈥淎ctivitats de promoci贸 de la salut i estils de vida saludables鈥 s鈥檋an dut a terme xerrades formatives sobre malalties associades a l’estiu, el colesterol i el bon 煤s dels antibi貌tics; dirigides als nens i nenes de l鈥檈scola del municipi i tamb茅 a la poblaci贸 en general. Tamb茅 s鈥檋a donat continu茂tat als tallers de gimn脿stica per a les persones majors de 60 anys. Per al finan莽ament d鈥檃questes activitats es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per part de Dipsalut, Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, d鈥檌mport 1.319,66 鈧.
 • SUBVENCIONS CAMPANYA "DEL PLA A L'ACCI脫", ANUALITATS 2022-2023
  • L鈥橝juntament de Pau ha signat un conveni de col路laboraci贸 amb l鈥橝g猫ncia Comarcal de l鈥橢nergia i Clima de l鈥橝lt Empord脿 (ACEC) per a la realitzaci贸 del servei de comptabilitat energ猫tica municipal. Aquest servei inclou la gesti贸 i control de 17 p貌lisses d鈥檈nergia el猫ctrica del municipi. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona, dins la campanya 鈥淒el Pla a l鈥橝cci贸鈥, L铆nia 1, d鈥檌mport total 612,00.- 鈧.

   

  • L鈥橝juntament de Pau disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona, dins la campanya 鈥淒el Pla a l鈥橝cci贸鈥, L铆nia 4, d鈥檌mport total 30.000,00.- 鈧, per a dur a terme l’actuaci贸 “Adequaci贸 i millora de l’enllumenat p煤blic i instal.lacions per a l’estavi energ猫tic i reducci贸 de la contaminaci贸 lum铆nica”.

   

 • SUBVENCI脫 PER AL DESENVOLUPAMENT DEL PACTE D'ESTAT CONTRA LA VIOL脠NCIA DE G脠NERE
  • Durant el curs 2022-2023 s鈥檋an dut a terme tallers i accions de prevenci贸 de viol猫ncia als centres educatius. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 d鈥檌mport 1.626,98鈥偓 concedida per part de la Secretaria d鈥橢stat d鈥橧gualtat del Ministeri d鈥橧gualtat.
 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DE L'ACCI脫 DE PROMOCI脫 I FOMENT DE L'ACTIVITAT F脥SICA I L'ESPORT A LES COMARQUES GIRONINES, ANY 2023
  • L’Ajuntament de Pau disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Programa A1 鈥淪uport als programes municipals de promoci贸 de l鈥檃ctivitat fisicoesportiva i l鈥檈sport鈥, d鈥檌mport 1.858,00 鈧., amb dest铆 al finan莽ament dels treballs de manteniment i gesti贸 de les instal.lacions de la piscina municipal, temporada 2023.

   

  • L’Ajuntament de Pau ha dut a terme treballs de millora de les instal.lacions del parc esportiu consistents en: formaci贸 de n铆nxol per col.locaci贸 del quadre de llums i el desfibril.lador, formaci贸 de rampa i adaptaci贸 topogr脿fica de la zona contigua als terrenys de joc, reparaci贸 del sistema de reg i plantaci贸 i manteniment de l’enjardinament de la zona. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Subprograma A3 鈥淪uport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius municipals鈥, d鈥檌mport 3.113,79 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER AL FINAN脟AMENT DEL SERVEI DE SOCORRISME A LES PISCINES D'脷S P脷BLIC DE TITULARITAT I/O GESTI脫 MUNICIPAL (Pt15), ANY 2023
  • Dipsalut 鈥 Organisme de Salut P煤blica de la Diputaci贸 de Girona, ha concedit a l鈥橝juntament de Pau una subvenci贸 d鈥檌mport global 3.576,85鈥偓, amb dest铆 al finan莽ament de despeses derivades del servei de socorrisme contractat per la piscina municipal de Pau, durant la temporada d鈥檈stiu 2023.
 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS EN MAT脠RIA FORESTAL I DE PREVENCI脫 D'INCENDIS FORESTALS, ANY 2023
  • L鈥橝juntament de Pau ha dut a terme els treballs de manteniment de la franja de protecci贸 contra incendis forestals al nucli de Pau i a la urbanitzaci贸 Els Olivars de Pau. Per al finan莽ament d鈥檃questa actuaci贸 es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per part de la Diputaci贸 de Girona d鈥檌mport 4.947,75 鈧.
 • SUBVENCI脫 PER ACTUACIONS DE CONSERVACI脫 DEL PATRIMONI NATURAL EN ESPAIS D'INTER脠S NATURAL, ANY 2023
  • L鈥橝juntament de Pau ha dut a terme els treballs d鈥檈liminaci贸 de cact脿cies invasores al municipi de Pau, en l鈥檃mbit lim铆trof al Parc Natural del Cap de Creus. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins la convocat貌ria de subvencions per actuacions de conservaci贸 del patrimoni natural en espais d鈥檌nter猫s natural, d鈥檌mport 10.000 鈧.

 • FONS ECON脪MIC DE CAR脌CTER EXTRAORDINARI, ANY 2023
  • L鈥橝juntament de Pau disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona dins la convocat貌ria de subvencions del Fons Econ貌mic de Car脿cter Extraordinari, d鈥檌mport total 22.170,15 鈧, per a fer front a despeses corrents i inversions o transfer猫ncies de capital.
 • SUBVENCI脫 FONS DE COOPERACI脫 ECON脪MICA I CULTURAL, ANY 2023

  L鈥橝juntament de Pau presta, entre d鈥檃ltres, els serveis de car脿cter obligatori de neteja vi脿ria i enllumenat p煤blic. Per al finan莽ament d鈥檃questes actuacions de compet猫ncia municipal es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2023, d鈥檌mport 36.878,10鈥偓.

  L鈥橝juntament de Pau ha procedit a la renovaci贸 d鈥檈quipament i programari inform脿tic de les oficines municipals. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2023, d鈥檌mport 776,24 鈧.

  L鈥橝juntament de Pau ha procedit a la sega de vegetaci贸 herb脿cia a banda i banda dels marges de camins de titularitat municipal. Per al seu finan莽ament es disposa d鈥檜na subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2023 d鈥檌mport 1.100,00 鈧.

  L鈥橝juntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2023, per al finan莽ament de despeses culturals, d鈥檌mport 6.507,90 鈧.

  L鈥橝juntament de Pau ha rebut una subvenci贸 de la Diputaci贸 de Girona, dins el Fons de Cooperaci贸 Econ貌mica i Cultural 2023, per al finan莽ament de despeses derivades del lloc de secretaria-intervenci贸, d鈥檌mport 10.000,00 鈧

 • SUBVENCI脫 PER A PUBLICACIONS D'INTER脠S LOCAL EDITADES PER AJUNTAMENTS, ANY 2023

  L’Ajuntament de Pau ha dut a terme la redacci贸, disseny, maquetaci贸 i impressi贸 del llibre 鈥淧au entre vinyes, olivassos, closes i aiguamolls鈥. El llibre 茅s una publicaci贸 que recopila, documenta i divulga el patrimoni natural del poble (paisatge, fauna i flora, aiguamolls, closes, camins antics…), la seva hist貌ria (l鈥檃ntiga i la m茅s contempor脿nia) i tot el seu ric i variat patrimoni cultural material i immaterial (els monuments, l鈥檃ntiga manera de parlar, la literatura, les eines d鈥檃bans, les tradicions… i els elements patrimonials relacionats amb Pau que hi ha en altres poblacions).聽 Per al seu finan莽ament es diposa d’una subvenci贸 concedida per la Diputaci贸 de Girona, en el marc de la convocat貌ria de subvencions per publicacions d’inter猫s local editades per ajuntaments, d’import 3.000,00 鈧.