Joventut i educació

Espai Cau i Espai Jove

Les activitats dinamitzades per Ludis Lleure i Esport es desenvolupen a l’aula d’estudi del Centre Cívic en els horaris següents:

DiaHora
Espai Cau – DijousDe 17 h a 19 h
Espai Jove – DissabteDe 16 h a 19 h

Ajuts adquisició de llibres

L’Ajuntament de Pau té la voluntat d’ajudar a les famílies del municipi a l’escolarització dels fills i filles, afavorint la igualtat d’oportunitats en educació i avançant en cohesió social. Per això, any rere any manté la campanya per a la concessió d’ajuts econòmics individuals per a l’adquisició de llibres de text i material escolar.

Els ajuts van destinats a aquelles famílies empadronades al municipi amb fills en edat d’escolarització obligatòria, que cursin educació infantil, ensenyament primari o ensenyament secundari (fins a 4t d’ESO) de les escoles de primària i de l’Institut. 


CURS 2021/2022

Sol·licitud d’ajuts pels llibres i material escolar – Període tancat

El període per sol·licitar l’ajut és del 13 de setembre de 2021 i fins a l’1 d’octubre de 2021, ambdós inclosos, i es podran presentar electrònicament i de forma presencial al Registre General de l’Ajuntament de Pau. Es poden consultar les bases i descarregar-se la sol·licitud aquí: