Ajuts econòmics per crear, ampliar o millorar el vostre negoci

Fins el 31 d’octubre podeu presentar la vostra sol·licitud per ser beneficiaris dels ajuts del programa Leader per crear el vostre negoci, millorar-lo o ampliar-lo.

Els ajuts Leader són convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i cofinançats amb fons europeus FEADER amb l’objectiu de diversificar i promoure l’economia en zones rurals.

Aquest ajuts permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per a la creació, ampliació o millora de les activitats econòmiques. Es poden acollir a aquestes ajudes les persones físiques i jurídiques, així com les entitats públiques.

L’associació ADRINOC (Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya), encarregada de gestionar aquest programa, disposa de 667.154,07€ a repartir entre els beneficiaris de l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, la Selva, el Pla de l’Estany i Osona.

Les persones que s’hi vulguin acollir poden contactar amb l’equip tècnic d’ADRINOC per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada, trucant al 670003963 o a través de l’adreça de correu electrònic info@adrinoc.cat.

Feu clic aquí si voleu veure la sessió informativa que es va fer el 18 de setembre.