Exposició dels 25 anys del Parc Natural de Cap de Creus

Pau acull, durant el mes de maig, l’exposició del recull de les imatges de persones i moments de vint-i-cinc anys de la figura de parc natural en la zona de Cap de Creus.

Aquest divendres, 12 de maig, a les 19.30 h, el director del parc natural de Cap de Creus, Ponç Feliu, obrirà la sala del primer pis del Centre Cívic i presentarà aquesta exposició que recorre dues dècades i mitja de gestió per la conservació i sensibilització.

El dia 12 de març de 1998, el Parlament de Catalunya va la creació del parc natural de Cap de Creus, que integra part dels municipis de Cadaqués, Roses, Palau-saverdera, Pau, Vilajuïga, Llançà, el Port de la Selva i la Selva de Mar.

Des del parc expliquen que han estat vint-i-cinc anys intensos de gestió d’un territori singular d’unes 14.000 hectàrees terrestres i marines, amb grans reptes. Un territori que acull un paisatge extraordinari, uns hàbitats de gran interès, i un conjunt de fauna, flora i geologia que el fa un lloc únic al nostre país.

Juntament amb les entitats, els Ajuntaments i altres administracions, les empreses i moltes persones a títol individual, el parc ha pogut treballar intensament per a preservar aquest espai natural, potenciar el seu ús públic sostenible i fer-ho compatible amb el desenvolupament del territori.

Ara, a través de les imatges de l’exposició vint-i-cinc anys de parc natural, es recullen molts dels moments i de les persones que ho han fet possible.

L’exposició restarà oberta durant el mes de maig, en horari d’obertura del Centre Cívic (de 10 h a 20 h, excepte el dijous).