Els inflables i les havaneres tornen a la festa d’estiu

S’acosta la festa d’estiu de Pau.  La celebració la començarà el diumenge amb l’esperada festa aquàtica amb inflables a la piscina municipal, que tindrà lloc entre les 12 h del migdia i les 18 h de la tarda, i que convertirà un dia de piscina en un parc d’atraccions. Els petits, i no tan petits, lliscaran, saltaran, rodaran i xalaran amb els inflables aquàtics!. Tot seguit, gaudirem d’una festa de l’escuma a la plaça Nova, acompanyada de jocs, música, balls i sobretot, xerinola per la mainada.

L’endemà, dilluns,  a les 21 h a la plaça Nova, serà el torn del vespre més mariner de l’any a Pau. Hi tindrà lloc un concert d’Havaneres i rom cremat, també a la plaça nova. Aquest any, el grup convidat és el conegut Terra Endins, nascuts el 1974 a Girona, i que interpreta havaneres clàssiques, com La Bella Lola o El meu avi.

El regidor de festes, Jordi Pavón, ha explicat que la voluntat era fer un dia especial perquè la mainada del poble gaudís de l’estiu i de la piscina d’una manera diferent, i l’altre per al públic adult escoltant havaneres i prenent un got de rom cremat, aquells que ho vulguin.