S’inicien les obres d’adequació de la deixalleria i s’informatitza la gestió

Totes les llars rebran una targeta personalitzada per poder portar els residus a la instal·lació

 

 

Al llarg dels mesos de setembre i octubre, s’estan duent a terme les tasques de refeta de la deixalleria municipal, situada al sector dels Olivars, la qual després de 14 anys de funcionament requeria alguns treballs de millora i de reforma de certs elements malmesos.

Aquestes feines bàsicament consisteixen a pavimentar un espai, fins ara amb terra, i que permetrà situar-hi de manera definitiva un contenidor per runes, refer la teulada del cobert de residus especials que la tramuntana havia mig esqueixat, retirar de forma poc o molt definitiva els canyers del perímetre de les instal·lacions i que amb el seu pes acaben malmetent la tanca, així com refer aquesta tanca l’estat de la qual ja no permetia garantir la seguretat i el bon ordre de la deixalleria.

Les obres, amb un pressupost que voreja els 15.000 €, es porten a terme amb el suport financer de l’Agència de Residus de Catalunya, i la seva execució es fa coincidir amb l’inici d’una nova etapa en allò que fa al funcionament i la gestió de les instal·lacions.

Així doncs, ben aviat tots els habitatges de Pau rebran al seu domicili una targeta personalitzada que els permetrà accedir al programari informàtic a l’hora de fer les seves entrades de residus a la deixalleria, i que internament permetrà portar un detallat registre de totes les fraccions que es gestionen en aquest equipament.

-> Triptic deixalleria Pau

Val a dir que la targeta d’accés a l’aplicació informàtica es lliurarà conjuntament amb un tríptic informatiu sobre els residus que podem portar a la deixalleria així com les condicions d’ús del servei de recollida de voluminosos a domicili, el qual recordem que és per mobles, electrodomèstics o andròmines que per les seves dimensions no puguis carregar amb el teu vehicle.

Recordem ja per últim que la deixalleria resta oberta els dilluns de 8 a 10 del matí i els divendres de 3 a 5 de la tarda, i també els primers dissabtes de cada mes de les 10 fins a les 12.